Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Italiaanse gedichten

Italiaanse gedichten en kleine korte Italiaanse gedichtjes zijn bij Dichters.nl nu ook te vinden. Gedichten die in Italiaans zijn geschreven over allerlei onderwerpen, van liefde tot verjaardag, en van huwelijk tot geboorte.

Deze rubriek is nog relatief jong, heb jij goede Italiaanse gedichten geschreven of heb jij kleine gedichtjes in het Italiaans gemaakt ? Stuur deze dan gerust ter plaatsing in, via de tool waarmee je gedichten kunt plaatsen. Naast prachtige Italiaanse gedichten hebben we ook gedichten in het Duits en in het Frans voor je geselecteerd, waarvoor we naar het overzicht verwijzen.