Landstapel?

Analfabeter

Lopen we niet veel te hard van stapel? Met het importeren van gelukzoekers die problemen creëren,die met pelotons tegelijk arriveren in ter Apel. Oprukkende vanuit het oosten,staat groen links ze al op te wachten om ze te troosten. Ohoh,wat zijn ze zielig. Is dit niet een beetje erg imbecielig? Het coa selecteert ze wel door vanuit het noorden,zodat ze uitzaaiend door het hele land alles wat ook maar enigzins met de Nederlandse cultuur te maken heeft te vermoorden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Analfabeter (Actief sinds: 09-03-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Landstapel?’ van Analfabeter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.