INLOGGEN
«»

Onze Geert

Geert die het nou nooit eens leert,
je wilt er toch vanaf man.
Nou laat ze dan met rust dan!

Ja je bent zo vrij,
en de een is blij.
Maar hoor je de klacht wel?

Je speelt een link spel man,
Onze Geert gaat als een speer toch?
Dus vlieg maar uit de bocht!

Want jij bent toch de man,
tegen de islam?
Maar mag ik jou eens vragen.

Durf jij naar Irak dan?
Want de mensen daar,
hebben het gehad man!

Ja je speelt een link spel man,
maar wat vindt je daar van.
Irak is nou kapot man!

Met mensen zoals jij,
zijn we er allemaal gloeiend bij.
Hoeveel zijn er al niet dood man?

Dus zeg me nou eens is dat niet flauw,
ze zijn weer bont en blauw.
Wie heeft er nou een knauw man?

Zoveel landen kapot gemaakt,
en jij staat erop man.
Geef ze toch van klop!

Ik vindt het echt een beetje flauw man,
wie kreeg de meeste klappen.
En de handen op elkaar man.

Want jij pakt ze aan he?
Maakt het je wat uit man,
dat zij moeten bloeden?

En je kan er niet bij he,
dat zij dat wel eens zat zijn?
Kijk er eens van op man!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-07-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Boomvader
Actief sinds: 14-06-2014Informatie bij het gedicht:

Ik was vanmiddag in Leeuwarden en gelijk op het station had ik weer in-spiratie. Op de melodie van even aan mijn moeder vragen. De volgende tekst die met Ons aller Geert Wilders te maken heeft. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onze Geert’ van Boomvader zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.