INLOGGEN
«»

Ik voel geen suikerfeest vandaag

 Ik voel geen Suikerfeest vandaag.
 We hebben zorgen over ons land.
 Het is niet zoals elke keer.
 Het is iets anders dan je ziet aan de buitenkant.

 Ons gedachten ligt bij ons familie.
 We hebben nu moeilijke tijden.
 We moeten vechten en ons niet laten doen.
 We moeten er tegen strijden.

 Als alles goed komt in ons land.
 En als alles goed gaat.
 Dan pas kunnen we Suikerfeest vieren,
 Neen hoor, we vieren het niet te laat.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik voel geen suikerfeest vandaag’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.