auto die dakt

Anton Combé

Autodidact

Wat een ander doet met

mobiel, computer of

printers.

Lijkt het bij mij alsof

het me niet gezind is.

Ik ben uren in de weer.

instellingen, verbinden

kan soms het juiste

snoer niet vinden.

Maar het is gelukt door

overnieuw en nog

een keer

een autodidact is

altijd in de leer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anton Combé (Actief sinds: 16-09-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘auto die dakt’ van Anton Combé zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.