Heeft u dat nou ook?

Em Dee

Heeft u dat nou ook?

Je wordt 's morgens wakker en denkt, o jee,
wordt het vandaag groen, geel, oranje of rood?
Durf ik wel veilig naar de plee?
Eet ik wel ontspannen m'n sneetje brood?

De schrik slaat je toch om het hart,
kan ik vandaag wel met de fiets?
Dus snel de radio aan,
nog steeds verward ........,
durf ik nog wel met de auto,
of wordt het deze dag echt niets?

Gelukkig ..........!
Het is code groen.
Kan ik vandaag met een gerust hart
mijn dingen doen!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-03-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Em Dee (Actief sinds: 19-09-2018)

Informatie bij het gedicht

Poeh, poeh, de weeralarmen volgen elkaar in rap tempo op!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Heeft u dat nou ook?’ van Em Dee zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.