INLOGGEN
«»

Els, Cor & Covid

ELS, COR & COVID

Els en Cor staan buiten te roken

"Ik laat me niet vaccineren"
Zegt Els tegen Cor

"Ik ga geen gif in mijn lijf laten spuiten
Je weet niet wat erin zit hè
Ze hebben het niet lang genoeg getest
En ik ben geen medisch experiment
Ik heb gehoord dat veel mensen
Spontaan dood neervallen
Maar daar lult de overheid niet over"

Cor knikt bevestigend
Hij is het volledig eens met Els

Enfin, zo staan ze nog een tijdje
Fijn buiten te filosoferen
Ze steken nog een sigaret op
Cor hoest een paar keer

Els werkt als kapster
Cor is vrachtwagenchauffeur
Beiden zijn ze viroloog
En medisch specialist

De mensheid is in gevaar
Els en Cor hebben het door
En als hun dag is gekomen
Is de wereld pas echt verloren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Els, Cor & Covid ’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.