INLOGGEN
«»

Tweedehands materialisme

Ze zeiden dat ze niet om spullen gaven,
echter het werd ze gewoon te duur.
En daar zit je dan met je tweedehands materialisme,
bij de kringloop te graaien.

Het is dus nog steeds pakke pakke pakke,
wat de klok slaat.
Alleen mag het deze keer gewoon niet
zoveel meer kosten.

Maar ook tweedehands materialisme,
is nog steeds materialisme.
Wat zou nou echt uitkomst bieden,
uit de impasse van het materialisme?

B.R.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

B.R.
Actief sinds: 12-07-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tweedehands materialisme’ van B.R. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.