INLOGGEN
«»

corona huispak

Corona huispak!

Roy Donders denkt vooruit weer aan het werk voortaan.
iedereen wil een nieuw corona huispak aan.
Zo eentje waar je lekker in kunt hoesten,
of zomaar even heerlijk proesten
en blijf mijn vroegere ontwerpen trouw,
want het nieuwste pak heeft helaas een korte mouw.
driedelig kostuum is echt voorbij.
Alleen in een corona huispak ben je frank en vrij.
zo zie je maar....(in dit schoorvoetend schrijven)
is er blijkbaar altijd wel wat handel te bedrijven.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

-WB-
Actief sinds: 22-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘corona huispak’ van -WB- zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.