INLOGGEN
«»

Marlon Brando

Marlon Brando

Kleed je elke dag
alsof je op gesprek moet
bij je nieuwe baas
Rij in je Clio
alsof je nog een
Audi hebt
Voel je gewoon
Marlon Brando
terwijl je in goede tijden zit
Vlieg naar Londen
alsof je naar de Maledieven gaat
Vlieg met Ryan Air
alsof het Caruda is

Fly Away
Motherfucker!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter De Groote
Actief sinds: 30-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Marlon Brando’ van Peter De Groote zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.