INLOGGEN
«»

levensgedichten

hij was een iets te witte ridder
viel straal van zijn paard
voor haar
ze bleef niet lang meer maagd
maar hij hield stug van haar
lag in de modder
om haar voetjes droog te houden
dit genereerde negatieve krachten
die op explosie wachtten

de witte ridder is helaas voor haar
van zijn paard in de armen van een seksbom gevallen
en is terstond ontploft

moraal van het verhaal;
lieve dames pas goed op
voor al te witte ridders
ze zijn uitgekookt witter dan wit
en de rokkenjacht is open
want dit is het seizoen
van het vallend blad

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘levensgedichten’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.