Werner

William Elskens

Als je hoog hierboven
de hemelpoort zou zien
en je broer en zus
zou tegen komen
kijk eens tussen
al die engelen misschien
waait daar ook de wind
vraag eens of de bomen
daar ook ruisen
blijft een kind daar altijd een kind
waakt en troost de maagd Maria
over elk kind dat zijn weg niet vindt
lachen de engelen door hun tranen
als ze kijken naar dit tranendal
over de vergankelijk van het leven
en de dood die voor iedereen komen zal...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

William Elskens (Actief sinds: 21-08-2017)

Informatie bij het gedicht

Anno 2003 toen mijn zoon Werner naar Mexico vloog.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Werner’ van William Elskens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.