INLOGGEN
«»

het huwelijk

het rijpe fruit
smaakt het lekkerst
zolang het in de bomen hangt
en wij maar lonken
naar verboden vruchten
in onze dromen
plukten we hele bomen
maar met de jaren
kwam het bedaren
eerst een ring om je poot
en dan pas mocht je proeven
van één stuk fruit
met nagellak

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘het huwelijk’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.