INLOGGEN
«»

serenades

de rijmelende rammelaars
lokken de moeren uit de kast
verder gebeurt alles op de tast
want rijmelende serenades
breng je best bij avond

ik hou ook zo van die macho rammen
die alles erin drammen
hun dichtkunst is beperkt
want schaap dat rijmt helaas
alleen op aap

de katers vind ik dan weer prachtig
met hun nachtelijke wachten
hun huilen als een strijkersband
tot de kat weer komt
"ze kon nie langer wacht"
op dat oude trouwe heet zinken dak

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘serenades’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.