INLOGGEN
«»

bejaard

als de zon weer hoger klimt
boven onze horizon
die ons het zicht beneemt
zal ze mijn oude botten warmen
bosduiven koeren, een eerste
meeuw die lacht
vrolijke dag
ik lijk een soort van hagedis
die op moet warmen
en eens mijn knoken wakker
dan ben ik weer de oude

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘bejaard’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.