INLOGGEN
«»

Hollands Glorie

al die geheven vingers
en vingertjes
die staan te zwaaien
langs de weg
schippers naast God
ze zeggen
hoe het moet
wat je ook doet
omdat ze beter weten
dan jezelf hoe je je voelt
en ook wat je moet
en wat vooral niet mag
blijf altijd positief
hun woorden klinken beter
dan de beste predikant
van Nederland

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hollands Glorie’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.