INLOGGEN
«»

gezlligheid

ligt zo voor de hand
het woord kan je zo rapen
gezelligheid, gezelschap, gezel
het was weer alleen voor mannen
want een gezel
was een volwassen vent
die nog geen meester was

de vrouwen mochten
dan weer zorgen
de venten op hun wenken dienen
met kont en tietenknijperij erbij
want we zijn in de middeleeuwen
en niet in een verkiezingsstrijd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘gezlligheid’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.