Commentaar na voetbalmatch...

Dakoyria

Dat venijnige commentaar dat men na afloop
van de spannende voetbalmatch geeft...
De een voor de ander weet het het best
In aanvang blijft men nog wel beleefd

Kort erna brandt men pas écht los Niet de
inhoud van de discussie boeit mij, maar meer
de uitdrukking van die kóppen! Eventjes van
de wereld los

Korte herhaalde flitsen van het fantasierijk
uitgedoste publiek Wie er voor wie is kun je heel
duidelijk onderscheiden Anders meldt zich bij
stem nog wel het zoveel-koppige publiek! Uniek.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Commentaar na voetbalmatch...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.