INLOGGEN

Idool gedichten

Vele mensen hebben een idiool, bijvoorbeeld een topsporter, een muziekster of een filmster. Gedichten over idolen zijn gebundeld in deze rubriek, voor de meest uiteenlopende idolen is er wel wat te vinden, wellicht dus ook over jouw idool.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over idolen, of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!