INLOGGEN
«»

Werkelijk verheugd

Werkelijk verheugd

Ondanks de zorgen
Waren jullie geborgen
In de vreugde en de pijn
En zo lang samen te zijn
Maar in het terug kijken
Dan zal toch ook blijken
Hij was er constant bij
Vaak in de lange rij
Van bekende namen
Waarmee jullie samen
Over Hem konden spreken
Over gehoorde preken
Maar ook over de tijd
Zoals dit mooie feit
Dat Jullie nu is gegeven
En samen mogen beleven
Vijftig jaar met elkaar
Als huwelijks paar
Veel ontvangen
Ook met verlangen
Met meer de gedachten
Wat staat te wachten
Geen zorgen of pijn
Maar met Hem te zijn
Werkelijk verheugd
In eeuwige vreugd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Werkelijk verheugd’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.