INLOGGEN
«»

elk jaar mooier

elk jaar dat jullie samen zijn
is beter weer dan voorheen
door de ontdekking in elkaar
dat wederkerig vol de passie is

jullie feesten en luisteren elkaar
met meer dan vol geluk doet
jullie blijde gezichten stralen
ons verterend als zoete streling

elk jaar wanneer deze dag komt
vervuld ons met liefde en plezier
daarom vieren wij deze dag
waarop liefde jullie partner werd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte
Actief sinds: 21-07-2015Informatie bij het gedicht:

Ter viering van het 2de jaar van officieel partnerschap van Jitske Berthe Anteunette Doodkorte met Bart de Paauw | 15 februari 2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘elk jaar mooier’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.