waar liefde parelt

Peter Paul Doodkorte

een huwelijk uit liefde
Brengt bekoorlijke verrukking
Gedachten ook vol plezier
Elke dag en nacht weer

zijn hand op haar schouder
wie dat getuigen mag
door jullie samen te zien
voelt zich warmer worden

dankbaar voor elk gebaar
dat elkaar geschonken wordt
omdat je elkaar betekent
wordt elk moment gekoesterd

door meer tijd en meer liefde
groeit de hartstocht steeds
dieper en beter wordend
door de tijd van jaren heen

daarom op jullie huwelijksdag
wensen wij niets meer of minder
dat in het zilver van de jaren
snel een parel zijn setting vindt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte (Actief sinds: 21-07-2015)

Informatie bij het gedicht

Geschreven ter gelegenheid van de 29ste huwelijksdag van Linda & Ton Melse | 15 februari 2020

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘waar liefde parelt’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.