Huwelijks jubileum

Loes Vergeldt

..... jaar geleden begonnen als een jong verliefd paar.
Al die jaren veel meegemaakt, beleeft en nog steeds gelukkig met elkaar.

Wij wensen nog vele jaren van geluk en liefde voor jullie twee.
Maar dat gaat vast lukken naar ons idee.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Loes Vergeldt (Actief sinds: 13-01-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Huwelijks jubileum’ van Loes Vergeldt zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.