Vandaag

Danielle vd Berg-van Dijk

Vandaag

Vandaag is niet zomaar vandaag
Vandaag is een dag waar blijdschap en verdriet samen gaan
Vandaag is niet zomaar vandaag
Vandaag is de dag dat we 15 jaar samen in dit leven staan.

Vandaag is niet zomaar vandaag
Vandaag is een dag waar verdriet en blijdschap samen gaan
Vandaag is niet zomaar vandaag
Vandaag is het 2 jaar geleden dat we ma moesten laten gaan

Vandaag doet ons denken aan de 15 jaar die ons is gegeven
Vandaag onze trouwdag, we hopen er nog meer te beleven.
Vandaag gedenken wij haar, nog steeds geliefd, gemist en dierbaar
Vandaag en alle dagen niet in ons midden, maar in ons hart zo voelbaar.

Vandaag is niet zomaar vandaag
Vandaag is een dag waar blijdschap en verdriet samen gaan...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Danielle vd Berg-van Dijk (Actief sinds: 15-10-2014)

Informatie bij het gedicht

Geschreven op: 16 juli 2014 Mijn moeder is overleden op onze trouwdag een feestelijk herinnering is nu een dag met een zwart randje. Die dag zullen deze 2 gebeurtenissen altijd samen gaan. Vandaar dit gedicht.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vandaag’ van Danielle vd Berg-van Dijk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.