Feliciteren wij dit gouden paar

Petra Korstanje

50 jaar beloofde trouw
Een halve eeuw reeds man en vrouw
De huwelijksboot heeft vaste koers gevaren
Hoewel er misschien ook moeilijke tijden waren
Doch ook voorspoed op zijn tijd
Vol liefde en saamhorigheid
Dankbaar voor deze 50 jaar
Feliciteren wij dit gouden paar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Korstanje (Actief sinds: 10-10-2013)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Feliciteren wij dit gouden paar’ van Petra Korstanje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.