INLOGGEN

Huwelijksjubileum gedichten

Je vindt hier een overzicht met de mooiste huwelijksjubileum gedichten en kleine korte gedichtjes voor een huwelijksjubileum. Gaat er iemand trouwen in je omgeving, of is er iemand getrouwd? Bekijk dan de huwelijksgedichten die onze dichters hebben gemaakt. Er zit altijd wel een passend gedicht tussen.

Heb je zelf één of meerdere gedichten, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur deze dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!


25 jaar getrouwd 45 jaar getrouwd 
Al 50 jaar zijn ze een prachtig paar! Als een diamant 
Als ik vijfentwintig handen had beste maatjes 
De zanger en zijn vrouw Dit bruidspaar van koper 
Dit huwelijksbootje Een bijzondere dag, een hoogtepunt 
Een zilveren band 25 jaar geleden elk jaar mooier 
elkaar de liefste zijn Elkaar zo kennen is een geschenk 
Feliciteren wij dit gouden paar Gedragen 
Gedragen bij vragen geluk 
Gevoel of verstand Gouden korrels 
Het beste komt nog. Het gouden bruidspaar 
Het leven samen is heel bijzonder Hij liep mee 
Huwelijks jubileum jij van mij 
Jullie liefde zal nog jaren bestaan! Jullie zijn nu een gouden paar 
Liefde is Liefde is voor twee mensen 
liefde rijpt liefde voor later 
Nou jullie 25 jaar zijn getrouwd ons koralen verbond 
open armen pastorale 
Proficiat met het Gouden Jubileum! Reeds 25 jaar zijn jullie bij elkaar 
stadig hartklopt de liefde Tachtig jaar getrouwd! 
Trouw trouwe dagen  
Twintig jaar U was er steeds  
Vandaag Vandaag, maar dan jaren geleden 
Veertig jaar getrouwd verstrengelde passie 
vijftig jaren goud Vijftig jaren zijn vervlogen 
vijftig tinten liefde Voor huwelijksjubilem 
Vught, 1956 waar liefde bruist 
waar liefde parelt ware liefde 
Werkelijk verheugd Werkelijk verheugd 
weten wat liefde is 


Huwelijksjubileum gedichten (gerelateerd)