huwelijkswens

godschalk ludo

Huwelijkswens
Gelukgewenst met je nieuwe leven,
een leven van nemen en van geven.
Niets is beter dan je eigen geluk te vinden ,
om het dan te kunnen delen met je allerbeste vrienden.
Wees blij dat je hebt gevonden wat echt in je hartje leeft,
Ik hoop dat het een toekomst voor je geeft.
Met mijn aanwezigheid maak ik me deelgenoot,
de blijdschap voor je is echt wel groot.
Laat je leven, laat de blijdschap als bloemen spreken,
het spreekt je innerlijke aan,
zo mooi als op een keer de bloemknopjes opengaan.
Leef je droom.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘huwelijkswens’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.