INLOGGEN
«»

Eeuwige Trouw Fundatie

Daar sta je dan vers getrouwd,
Een moment waar je naar uitkeek en aan hebt gebouwd.
Het einde van een tijdperk,
Samen ga je verder aan een nieuw merk.
Liefde is een grote kunst,
Elkaar dit geven een mooie gunst.
Het besluit elkaar officieus te steunen,
Verder te leven en op elkaar te kunnen leunen.
Samen de stap in het ongewisse,
Naar de toekomst te mogen gissen.
Gefundeerd op een rotsvast vertrouwen,
Het besluit om van elkaar te blijven houden.
Hoe het leven verder zal gaan,
Waar jullie over een tijd zullen staan.
Laat een ding altijd aan elkaar blijken,
Dat jullie nooit van elkaar wijken.
Je zult zeker moeten schipperen,
Onderhandelen en uitstippelen.
Laat de ander nooit in eenzaamheid verkeren,
Zorg dat je samen altijd weet het tij te keren.
Vul elkaar aan en maak elkaar compleet,
En vergeet nooit hoe het precies heet.
Eeuwige trouw & liefde

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-05-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

K.Neus
Actief sinds: 02-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Eeuwige Trouw Fundatie’ van K.Neus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.