INLOGGEN
«»

Eeuwige gelofte

Wat is de waarde van onze liefde,
Zonder de verbinding in ons hart?
Wat is het waard als we nooit in de spiegel kijken,
Nooit dat wat we nodig hebben aan elkaar laten blijken?
De gelofte aan elkaar,
Is een groots gebaar.
Niets gaat vanzelf,
Uitsluitend samen met je wederhelft.
Je mag best eens morren,
Laat het niet verdorren.
Wikken en wegen,
Besluit het een kans te geven.
Mitsen en maren,
Niet alleen met gebaren.
Juist die verdieping zoeken,
Om vooruitgang boeken.
Stoei met je geliefde,
Groei in de liefde.
Draag er beiden zorg voor dat de wortels groeien,
Zodat ook al komt er iets woelen,
Of als er een keer plots een storm opsteekt,
Je op elkaar kunt vertrouwen en dat diep van binnen weet.
Aan liefde hangt geen prijs,
Het gaat om de waarde die je er zelf aan hangt.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-05-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

K.Neus
Actief sinds: 02-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Eeuwige gelofte’ van K.Neus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.