INLOGGEN
«»

Tot de dood ons scheidt.

Ik heb beloofd voor jou te zorgen
er te zijn zolang ik kan,
God geeft mij kracht zelfs voor morgen,
wat mijn hand vindt, dat doe ik dan!

Ik heb gezegd voor Gods aanschijn:
tot de dood ons ooit eens scheidt,
wil ik je bijstaan óók in pijn,
dát is wat ik voor jou belijd!

In vreugde, moeiten en in lijden
sta ik je bij en hou van jou,
samen huilen en verblijden
en mijn "ja" van toen blijf ik trouw!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst
Actief sinds: 28-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tot de dood ons scheidt.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.