INLOGGEN
«»

In de tuin

Het is te veel op een dag:
jurk, kapper en parelsnoer
de gasten

witte zaadjes werpend
in de tuin van belofte
en wij

wadend door te veel
te veel om het te kunnen vergeten
te veel om het te kunnen onthouden

te symbolisch om echt te zijn
te echt om erin te geloven
te groot om het niet te geloven

te wonderlijk om het waar te kunnen maken
te waar om het te negeren
te eenmalig om ermee op te staan

dus doen we het elke dag over
gaan we even samen zitten
in de tuin van belofte

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-01-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Bundel 'Webhof' Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In de tuin’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.