INLOGGEN
«»

Huwelijkswensen

Lief bruidspaar
naar jullie beidjes, lieve mensen
gaan mijn allerliefste wensen...
blijf voor altijd bij elkaar
en neem het alles niet te zwaar!

Het zonnetje van de liefde
zal nooit ondergaan
als je elkaar maar blijft vertrouwen en
ook steeds zal blijven verstaan!

Heel veel geluk en liefde
samen door dik en dun
door licht en donker
dan is het huwelijk echt een wonder!

De toekomst is een groot geheim
er is waarheid, er is schijn
Kies het juiste...dan wordt het goed
het samenzijn krijgt een gouden gloed!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

RiWi
Actief sinds: 21-09-2014Informatie bij het gedicht:

Geschreven t.g.v. het huwelijk van mijn neef! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Huwelijkswensen’ van RiWi zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.