INLOGGEN
«»

Huwelijk

Een heerlijk gevoel borrelt op
als ik aan jullie bijzondere liefde denk,
de keuze om samen verder te groeien
klinkt als een vastberaden geschenk.

Allebei bedrijvig in de stad
zelfs in India liggen ettelijke sporen
van opvallende weldadigheid
waar kinderen worden herboren.

Eentje achter de kookpot
eentje achter het vermeende stokje
zo zie je hen bijwijlen in Sint-Geertrui
even voorbij het Mechelse blokje.

Een heerlijk gevoel borrelt op
als ik aan jullie bijzondere liefde denk,
de keuze om samen verder te groeien
klinkt als een vastberaden geschenk.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dora
Actief sinds: 04-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Huwelijk’ van Dora zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.