INLOGGEN
«»

Ik ben die Ik ben

 Als U met ons bent
 alle dagen
 en gezegd hebt
 Ik ben die Ik ben
 en zal zijn
 die Ik zijn zal

 als U in Uw Woord
 ons zoveel kracht
 geeft tot geloven

 wie zal dan
 ons brandend hart
 nog kunnen doven?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel
Actief sinds: 28-03-2014Informatie bij het gedicht:

Te gebruiken bij een kerkelijke inzegening van het huwelijk Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik ben die Ik ben’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.