INLOGGEN
«»

Voor een huwelijksfeest

 Samen

 Een lief woord, een klein gebaar
 intens gelukkig zijn met elkaar
 een zoen, een aai of een arm
 kleine dingen, maar ze maken je van binnen warm.

 Samen praten, of soms is het beter te zwijgen
 een bloem van de ander krijgen
 die hele kleine dingen, waarvan je samen geniet
 elkaar bijstaan in tijden van verdriet.

 Samen lachen of samen grienen
 de liefde van elkaar verdienen
 elkaar de waarheid kunnen zeggen
 om een ruzie weer snel bij te kunnen leggen.

 Een vaste steun voor elkaar zijn
 elkaar opvangen in tijden van pijn
 elkaar oprecht vertrouwen
 en samen luchtkastelen durven bouwen.

 Elkaar de ruimte geven om te groeien
 en probeer elkaar steeds weer te boeien
 samen kijken naar de sterren en de maan
 om dan weer samen jullie weg te kunnen gaan.

 Samen de jaren van liefde en geluk kunnen tellen
 wetend, dat je het niet zonder elkaar kunt stellen
 een schaterlach, vrolijke ogen vol licht
 rimpeltjes tekenen je blije gezicht.

 Zonder woorden weten wat de ander bedoelt,
 weten dat je elk jaar meer voor elkaar voelt
 het feit, dat de ander je volkomen vertrouwd
 je bent ...getrouwd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Froyo
Actief sinds: 28-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Voor een huwelijksfeest’ van Froyo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.