INLOGGEN
«»

Lijstje zonder foto's

 Een lege fotolijst naast mijn bed
 met alleen het flonkelende glas.
 De achtergrond met stille woorden,
 Endliss memories,
 in sierlijke letters samengevat.
 De lijst is altijd leeg gebleven.
 Betekenis van de weinige woorden,
 achter het doorzichtige glas.
 Mijn herinneringen daar achter,
 blijven hier onzichtbaar bewaard.
 Gekoesterd als een dierbare schat!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

een lege lijst met levendige herinneringen. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lijstje zonder foto's’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.