INLOGGEN
«»

Wij willen de andere dag op huwelijksreis

Bloemen willen wij niet
omdat niemand daar iets van ziet
Wij willen de andere dag op huwelijksreis
dat willen wij niet missen, voor geen prijs
Het enige wat daar ons van verhindert
is dat ons saldo op de bank is verminderd
Dus weet u nu echt niet wat u moet schenken
dan weet u wel waar wij aan denken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Korstanje
Actief sinds: 10-10-2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wij willen de andere dag op huwelijksreis’ van Petra Korstanje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.