INLOGGEN
«»

Zestig jaar getrouwd!

Het kan nog steeds, zo een feest
bijna alweer zestig jaar getrouwd geweest...
En ík die daarvan getuige mag zijn
Deze mensen zijn mijn buren, zo heel fijn.

Ik ken hun leven in stricte harmonie;
ik voel dat, beleef het zodra ik hen zie.
Zélf het niet hebben mogen beleven,
wil ik hun een complimentje geven!

Tsjonge, wat een heel, heel lange tijd
Menigeen die van zíjn huwelijk heeft spijt...

Van harte hoop ik dat zij voor elkaar nog
wat gespaard mogen blijven
Zij zijn nu op leeftijd en kennen oudere
lijven;

Hiep, hiep hoera voor dit sympathieke paar!

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zestig jaar getrouwd!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.