INLOGGEN

Humor gedichten

Je vindt hier een overzicht met de mooiste humor gedichten en humoristische gedichten. Bekijk de humor gedichten en kleine korte humor gedichtjes die onze dichters hebben gemaakt, er zit altijd wel een mooi humor gedicht om te lachen tussen dat voldoet aan je wensen. Kortom, gedichten waar je een hoop lol aan kunt hebben!

Heb je zelf één of meerdere humor gedichten, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!