EERST WILDE HET ....

Dichterbijblij

EERST
WILDE
HET ....

Met V-1 raket maar niet lukken !!!
Terugvallend, de vijand,
z'n eigen, zowat
aan stukken !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Wel erg snel karma ! Die, als gekken rennende Duitsers ! Tja ! Wat gij niet wilt dat u geschiedt ....... Doe dat ook die Engländer nicht ! Z'n eigen=plat Haags ! Daar is de ruimtevaart begonnen ! En naaste familie van uw dichter nog net aan V-2 raket ontkomen, als bij zoveelste wonder !!! De burgerhuizen als schild ! Foei, geen nette oorlog !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘EERST WILDE HET ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.