INLOGGEN
«»

Durfal. (2)

Durfal. (2)

Daar staat ze dan, oma,
op het startblok,
weliswaar iets te shaken,
want....... toch best hoog, 60 meter, hoor,
terwijl de stemmen en de muziek
schallen in haar oor.
Het is tenslotte een toeristische
trekpleister.

Tim staat beneden
met de camera in de aanslag.
Hij kijkt omhoog
en ziet oma ingeregen staan.
Even sluit hij zijn ogen,
als dat maar goed zal gaan!

Dan ...... is het zover,
oma duikt en roept keihard WHOOPIE,
daarbij ontsnapt haar wel
een klein (angst) poepie.
Ze geeft zich volledig over
aan het moment,
dan ziet ze ineens van heel dichtbij het water en
zwiept weer een eind naar boven,
JOEHOE, klinkt het knallend
door de omgeving,
te mooi om waar te zijn,
echt niet te geloven!

Tim heeft het allemaal op beeld staan,
luid en duidelijk!
Maar eerst zal hij nu naar oma gaan,
kijken of het wel goed gaat met haar,
of ze nog een beetje overeind kan komen,
met haar bijna 80 jaar!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Em Dee
Actief sinds: 19-09-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Durfal. (2)’ van Em Dee zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.