zie s

HoogVliet

Te Hoog:

Uitzicht
Ik stond dus op mijn eigen schouders
Voor dit nieuwe deel waar ik u en mij mee verveel
Daar hoog op mijn schouders zag ik de dikke mist
Ik ben geen pessimist, mistige reis
Ja, ook die begint met een eerste stap
Maar pas op dat je je niet verstapt
Beter zo'n uitzicht dan kortzichtig
Maar wees voorzichtig in de mist
Je mist van alles en weet niet wat je mist
Ik heb me vergist in die dikke mist
Misschien klinkt het verhaal mistig
Maar op het eind zag ik het licht
Luister, liever huiver over mijn reis
Wederom een opkrabbelende glijpartij
Ook al lig ik nu in het gips
Mijn gedachten zijn wel vrij
Dus die twee weken ziekenhuis
Met de feestdagen beter hier
Dan gezellig thuis
Dankzij die valpartij
Zijn nu mijn gedachten vrij
Fijne feestdagen hier
Eindelijk vrij
 
Geloof het maar niet...
Ongeveer 20 hoofd stukken hoofd pijn
Of heb ik me alweer verteld



Zwetende transpiratie
Zwetende inspiratie
Zweten van inspiratie
Transpireren bij inspiratie
Geleerd te zweten
Je moest het eens weten
Een half procent inspiratie
Negen en negentig procent
Transpiratie
Heeft iemand een doekje
Anders wordt het een nat boekje
Ik tel weer niet goed
Er is nog een half procent
Zoek

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

HoogVliet (Actief sinds: 28-11-2020)

Informatie bij het gedicht

Ja ook uit deel drie Gratis Deel zonder bezwaar vermeld alleen mijn naam aangenaam Encahnté André C.R.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘zie s’ van HoogVliet zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.