Succesvol zijn

Vincent Oostrijck

SUCCESVOL ZIJN

Ze zeggen dat het niet meevalt
Om rijk en beroemd te zijn
Iedereen wil wat van je
Vrouwen werpen zich aan je voeten

Faam heeft een schaduwzijde
Want geld maakt niet gelukkig
Het is eenzaam aan de top
En wie zijn dan je echte vrienden nog ?

Etc. etc.

Populair en gewild zijn
Succes hebben met alles wat je doet
Je bankrekening die ontploft
Nee, dat is voor velen niet te doen

Maar mij persoonlijk moet ik zeggen
Gaat het erg gemakkelijk af
Fluitje van een cent

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vincent Oostrijck (Actief sinds: 20-08-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Succesvol zijn ’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.