Doe maar niet!

Em Dee

Doe maar niet!

Ik zie, ik zie,
wat jij niet ziet
en 't is groen,
maar misschien ook niet

Ik ben namelijk
kleurenblind, tja ...............,
dus grote kans.
dat ik met dit spelletje de mist in ga!

Nee, het is echt geen excuus
om eronderuit te komen, echt nie (t) !
Maar ik ben bang dat jij niet ziet
wat ik zie.

Dat geeft vast een hoop frustraties,
geloof me, echt heel veel,
we zouden ons alleen maar ergeren,
groen en geel!




Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Em Dee (Actief sinds: 19-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Doe maar niet!’ van Em Dee zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.