Geen gedicht

Anton Combé

Dit is geen gedicht,
Wat woorden
Achteréén.
Ook voor poëzie
Geen gezicht
Op school krijg
Je een één.
Maar het wil
Wel wat zeggen
Het voegt ook
Iets toe.
Dat valt
Niet uit te leggen
Zou niet weten hoe.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anton Combé (Actief sinds: 16-09-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geen gedicht’ van Anton Combé zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.