Kappersbeurten overslaan

Dakoyria

Mijn haren groeien uiterst gezond maar
door en door
Geen kapper mag ik nog bezoeken,
veel te gevaarlijk hoor!

Je kunt wel een thuiskapster bellen
Wel ben ik dan ook nog wat verkouden
Ik zal het dus voorlopig zonder moeten
stellen

Het heeft iets weg van mijn tienertijd
Ook toen langdurig je lokken laten
groeien
Later er leuke, vlotte vlechtjes uit gebreid

Wordt er nu soms een nieuwe haarmode
geintroduceerd?
Ik bof nog zeer zeker, heb talloze slagen...
Echt dan niet zo verkeerd.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kappersbeurten overslaan’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.