INLOGGEN
«»

DE KNEEPJES VAN HET VAK

Hoewel het niet altijd gladjes verloopt,
wordt het tijd dat mijn werk verkoopt.

Graag word ik het gezicht,
van het Nederlands gedicht.
In alle kranten verschijnt dan mijn kop.
Daar....wacht ik op.

Ik word ook wel met een puist vergeleken,
rijp genoeg om door te breken.
Maar heeft men mijn humor niet begrepen,
dan word ik voortijdig uitgeknepen!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Rebelle van Reymerswael, schrijfgek tussen aanhalingstekens
Actief sinds: 04-02-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘DE KNEEPJES VAN HET VAK’ van Rebelle van Reymerswael, schrijfgek tussen aanhalingstekens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.