INLOGGEN
«»

GLOEIENDE WINTERTENEN IN EEN SCHEVE SCHAATS

Lang geleden woonden er in de straat,
een coole buurman met een ijskonijn.
Hij bevond zich op elk ijsfestijn,
want het was een echte schaatsfanaat.

Zijn ijskonijn wilde niet ontdooien,
dus toonde deze charmante vlegel,
aan andere dames zijn ijspegel,
om toch nog wat aan te kunnen klooien.

Bij menig dame kon hij het ijs breken.
Zo heeft hij een scheve schaats gereden,
is in het verkeerde bed gegleden,
en dat voelde als een warme deken.

Sindsdien lijdt hij beslist geen koude meer,
want hij wipt ergens binnen, keer op keer!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-11-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Rebelle van Reymerswael, schrijfgek tussen aanhalingstekens
Actief sinds: 04-02-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘GLOEIENDE WINTERTENEN IN EEN SCHEVE SCHAATS’ van Rebelle van Reymerswael, schrijfgek tussen aanhalingstekens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.