De gevaarlijke blik

Jose van Rosmalen

Mel, de mooiste meid uit Medemblik
Is voor mannen elke keer een schrik
Ze vallen voor haar
En zijn de sigaar
Dat ontaardt steeds weer in heftig gesnik

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-01-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jose van Rosmalen (Actief sinds: 21-11-2014)

Informatie bij het gedicht

limerick

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De gevaarlijke blik’ van Jose van Rosmalen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.