INLOGGEN
«»

Een witte Kerst

En alweer geen witte Kerstmis
Toe vrouwtje, wees niet boos
Ik beloof dat het gaat sneeuwen
Want ik heb last van roos
Ik schud mijn hoofd een keer of 2
Prachtig wit is heel de straat
Zodat onze kleine Jan
Een roospop maken gaat

En alweer geen witte Kerstmis
Toe vrouwtje, wees niet boos
Ik beloof dat het gaat sneeuwen
Want ik heb last van roos
Ik schud mijn hoofd een keer of 7
Prachtig wit is elke straat
Zodat de jeugd van onze stad
Roosballen gooien gaat

Nee, alweer geen witte Kerstmis
Toe mensen, wees niet boos
Ik beloof u: het gaat sneeuwen
Want ik heb last van roos
Ik schud mijn hoofd een keer of 40
Het hele land geniet nu mee
Wat een prachtig witte Kerst dit jaar
Kom, pak de arrenslee!

Wat een prachtig witte Kerstmis
Er is nu geen mens meer boos
We rijden met de arrenslee
Er ligt een dik pak roos
Wat een prachtig witte Kerst dit jaar
Ik heb nogal last van roos.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jaap Krijger
Actief sinds: 15-11-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een witte Kerst’ van Jaap Krijger zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.